Contacti amb nosaltres

C/ Higini Anglès nº10 esc. izq. 3º2º.

43001 Tarragona, Tlf: 977 21 99 82

email: info@centremedicdental.es

Pròtesis

 
El nostre principal objectiu en la col · locació de pròtesis és tornar als nostres pacients la funcionalitat de la seva boca sense deixar de banda l'estètica . A Centre Mèdic Dental li podrem assessorar del tractament d'elecció que millor s'adapti a les seves necessitats i així poder recuperar un somriure agradable , confortable i saludable .
 
La pròtesi dental fixa és el tractament d'elecció per reposar les dents deteriorades , perduts o absents , amb uns " símils dentaris " . Aquests es fabriquen a mida i es cimenten sobre les dents naturals prèviament desgastades , als quals cobreixen o " s'enfunden " íntegrament .
 
 
Tipus de pròtesis dentals fixes
 
Corones (fundes )
 
  • Metall - cerámica.Este tipus de restauració ha estat utilitzat amb èxit durant els últims quaranta anys . No obstant això , l'assoliment de l'estètica ha estat problemàtic a causa de l'ombra fosca que s'observa en els teixits adjacents a la restauració .
  • Corones totalment ceràmiques . Aquestes creen una aparença extremadament natural i s'utilitzen generalment en les dents anteriors . El material ceràmic del color de la dent és translúcid , com l'esmalt de les dents naturals , i es pot imitar la mida i la forma en detall per complementar la resta del seu sonrisa.Los sistemes restauradors ceràmics sense nucli metàl · lic ens han permès avançar en els resultats estètics sobretot en les dents anteriors .
Els ponts
 
Consta de dues parts : les fundes ( per on es subjecten les dents veïns o pilars que han estat desgastats ) i els pòntics ( que reemplacen les dents que falten ) . En l'actualitat , la seva indicació és mínima , ja que el tractament amb implants dentals ens evita haver de llimar dents sanes per reposar dents perdudes .
Inici - Serveis - Equip - Promocions - La Clínica - Contacte
Disseny de pàgines web a Tarragona: Dimensional webs