Contacti amb nosaltres

C/ Higini Anglès nº10 esc. izq. 3º2º.

43001 Tarragona, Tlf: 977 21 99 82

email: info@centremedicdental.es

Cirugia oral i Implants

 
La cirurgia oral i maxil · lofacial diagnostica i tracta quirúrgicament les malalties, lesions i defectes de la regió oral, així com aspectes funcionals i estètics dels teixits tous i durs.
 
 La implantologia és l'especialitat de l'odontologia que es dedica a la planificació, col · locació i manteniment dels implants dentals, aquests són fixacions de titani que es col · loquen al maxil · lar o la mandíbula per substituir les dents que falten.
 
Amb la combinació d'aquestes dues especialitats podem restablir les peces dentals perdudes, aconseguint donar estètica i tornar un gran somriure als qui l'havien perdut . No hem d'oblidar que els pacients amb absències dentals solen patir problemes a l'hora de dinar ja que la manca de dents influeix en la masticació dels aliments.
 
Els tractaments d'implants solen variar . Depenent de cada pacient , s'estudia molt bé el tipus d'implant , la quantitat i la pròtesi que necessitarà posteriorment.
 
Què aconseguim amb els implants dentals ?
 
Les dents es perden principalment per malalties que afecten les estructures que els suporten o les pròpies dents , fins i tot a fractures i traumatismes . Davant l'absència d'un o diversos dents dels pacients acudeixen a la consulta sol · licitant l'opció més conservadora que solucioni el problema estètic i funcional.
 
Els implants ens retornen l'estètica dental i la seguretat personal , ajudant-nos a millorar la masticació i proporcionant una bona salut oral.
 
Hi ha contraindicacions en la col · locació d'implants dentals ?
 
Poques són les contraindicacions absolutes , malalties greus del metabolisme ossi , tumors ossis , infeccions específiques o radioteràpia en grans dosis
 
És complexa o la intervenció a realitzar ?
 
Es tracta d'una intervenció ambulatòria , realitzada a la pròpia clínica , que es porta a terme amb anestèsia local .
Inici - Serveis - Equip - Promocions - La Clínica - Contacte
Disseny de pàgines web a Tarragona: Dimensional webs