Contacti amb nosaltres

C/ Higini Anglès nº10 esc. izq. 3º2º.

43001 Tarragona, Tlf: 977 21 99 82

email: info@centremedicdental.es

Estètica

 
Anomenem estètica dental , a diversos tractaments indicats per al disseny del somriure .
 
Cada vegada es fan més aquest conjunt de tractaments . No només solucionen problemes d'estètica dental , sinó que també actuen de forma molt positiva en l'estat anímic de cada persona .
 
Els tractaments considerats d'estètica dental són :
 
Blanquejament dental
 
Podem aconseguir blanquejar les dents que per diferents causes han perdut el seu color original , o aquest mateix no ens agrada .
 
Hi ha diferents tècniques , segons el cas a tractar i els resultats que es volen aconseguir.
 
Podem realitzar aquest tractament en la consulta . En altres casos s'utilitzen fèrules que seran usades des del domicili del pacient . O fins i tot es poden arribar a combinar aquests dos tractaments anteriors .
 
És un tractament ràpid i que en la majoria dels casos no resulta molest durant el tractament .
 
 
Carilles dentals
 
Aquest tractament ens serveix principalment per aconseguir un nou somriure , canviant el color , forma, posició o mida de les dents .
 
Les podem indicar en : diastemes ( separació de dents anteriors ) , tincions , alteracions en la forma de les dents ( dents conoides ) , fractures dentals , malposicions moderada ...
 
Carilles de ceràmica : Les facetes de porcellana són final làmines de ceràmica que s'adhereixen a la superfície vestibular de les dents anteriors . L'expectativa de vida i l'estètica d'aquest tipus de restauracions és avui dia una garantia d'elecció de tractament . Els seus principals avantatges són la seva resistència a l'abrasió i la gran sensació estètica ja que mantenen la brillantor i color amb el pas del temps .
 
Carilles de compòsit : són fines làmines de resina que conformen sobre la dent i permeten conservar íntegrament el emalte . En ser un tractament indolor i molt poc invasiu pot realitzar en un sol dia i sense necessitat d'utilitzar anestèsia .
Inici - Serveis - Equip - Promocions - La Clínica - Contacte
Disseny de pàgines web a Tarragona: Dimensional webs